Se olisi aika jälleen yhden haastepostauksen, ja oma vuoroni päästä inspiroitumaan meidän ihanista ylläpitäjistä. Olin haasteesta innoissani, koska tiesin saavani kenet tahansa inspiraatiokseni olisi se hyppy aivan toisenlaiseen tuunailuun. Tästä pääset vilkaisemaan aiemmat sarjan postaukset. 

Minun parikseni haasteeseen sattui meidän Hobo Weeks kuningatar Janita V. eli Nanna, jonka vahvasti omaleimaista tyyliä olen itsekin ihaillut jo pitkään, vaikka ja ehkä juuri siksi että se eroaa monin paikoin omasta tavastani koristella. Nannan tapa sommitella, käyttää värejä, suloisia hahmotarroja ja ylipäätään koristelun runsaus on upeaa. Tyyli kuvastaa musta todella hyvin myös ihmistä sen takana. Nyt päästäänkin sitten siihen, millä tavoin lähdin toteuttamaan haastetta. 

Minusta oli enemmän kuin sopivaa että juuri tämä postaus tehtäisiin mun ensimmäiseen Hobonichi Weeksin viikkoaukeamaan. Lähdin kaivelemaan tuunaustarvikkeistani ensinnäkin jotain liilaa, koska se on väri, jota ei viime vuosina ole voinut olla yhdistämättä juuri tähän ylläpitäjään. Lisäksi, ihmiseksi, joka ei juurikaan boksitarroja tai kittejä osaa käyttää, mulle on niitä kertynyt jonkin verran alkuaikoina harrastuspolkua. Tämän postauksen kannalta se lienee tosin ollut ihan hyvä juttu!

Koska olisi tylsää kopioida tyyliä sellaisenaan, lähdin tekemään enemmänkin yhdistelmää siitä mitä itse käytän, vaikutteilla siitä miten Nanna aukeamansa toteuttaisi. Olen esimerkiksi ollut loputtoman arka kerrostamaan, tai laittamaan vaikkapa kahta washia vieretysten. Ajatus taustalla lienee etteivät ne sopisikaan yhteen, mikä tuntuu jo tätä kirjoittaessa hölmöltä. Lisäksi musta tuntuu, että jos täytän tilan koristeluilla etukäteen niin en mahdu tekemään merkintöjä. Oli itseasiassa todella vapauttavaa vaan lätkiä tarroja, pohtimatta koko ajan sitä, että täytän tulevaa viikkoa eikä asiat mahdu merkittyinä aukeamalle. Faktahan kuitenkin on, että paperia saa koska vaan lisättyä kalenteriin, jos se tila oikeasti kesken loppuisi. 

Olen lopputulokseen tyytyväinen, se näyttää edelleen mun tekemältä. Käytössä vaan on elementtejä. joita en ehkä muutoin laittaisi sivulle (hyvänä esimerkkinä viikonpäivätarrat, jotka sain vihdoin käyttöön kitistä jota olen valehtelematta hillonnut vuosia). Tajusin tehdessä myös, että ainut syy olla käyttämättä enemmän tarroja ja washeja, olen kaikessa yksinkertaisuudessaan ollut minä itse.

-Janita R.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *