Postauksessa näkyvä Happy Planner ostettu yhteistyö-koodilla Paperinoidan kanssa

Moni teistä jo tietääkin, että minulla on ollut aktiivikäytössä kaksi kalenteria jo usean vuoden ajan. Oikeastaan tässä kohtaa kalentereita on jo kolme. Rakkain Hobonichi weeks toimii edelleen pääkalenterinani ja sen rinnalla vaihtuvalla kokoonpanolla on kulkenut memory planner. Nyt heidän kaverikseen tuli Ajastolta yhteistyössä saatu Color a6 -lukuvuosikalenteri, joka puolestaan toimii pääkalenterini to do -listana tai ainakin olisi tarkoitus toimia.

Kirjoitin edellisessä maanantaipostauksessa siitä, kuinka kesäloma muuttaa rutiineja ja ajattelin jatkaa tänään samalla aiheella. Kesälomalla ehdin jo tottua siihen, että minulla oli enemmän aikaa tuunaamiseen. Memory planneria ehti täyttämään ajantasaisesti ja tuntui hyvältä, kun mikään kalenteri ei laahannut viikkoja jäljessä.

Nyt, kun arkea ja töitä on muutaman viikko takana. Olen saanut huomata, että aikaa ei ole enää samalla tavalla tuunailuun. Kolmivuorotyössä arki on hyvin epäsäännöllistä, vaikka työajat tietäisi useamman viikon etukäteen. Usein töiden jälkeen olen niin väsynyt, ettei keskittyminen riitä pitkiä aikoja. Vapaalla taas tykkään olla menossa ja nähdä ystäviä. Menee varmasti hetki, jos toinenkin ennen, kun arjesta saa taas kiinni ja sopiva ryhmi kaiken tekemiseen löytyy. Onko sinulla totuttuja tuunausrutiineja ja oletko sinä huomannut muutosta niissä arkjessa tai lomalla ollessa?

Xoxo Janita V.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *