Postauksessa näkyvä kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Kivaa kesäkuun viimeistä viikkoa ja kuin huomaamatta ollaankin tuossa tuokiossa heinäkuun puolella. Alkukesä on kulunut mukavissa tunnelmissa hieman vaihtelevissa sääolosuhteissa, mutta se ei ole juurikaan allekirjoittanutta haitannut. Hyvällä omallatunnolla olen saanut iltaisin ja ehkä hieman päivisinkin uppoutua tuunailemaan elokuussa alkavia kalentereitani. Tällä hetkellä syksyn kalenterikokoonpanoni näyttäisi koostuvan Ajastolta saadusta Color, persikka 2024-2025 yhteistyölukuvuosikalenterista ja viime syksyn reissulta löytämästäni päiväämättömästä rengasplannerista.

Vielä heinäkuun ajan täytyykin vain kevyesti keskittyä tuunailemaan syksyn kalentereitani ennen kuin ne pääsevät elokuun alusta tositoimiin. Toisaalta saavat olla osaltaan lähes valmiiksi koristeltuina washiteipein ja erilaisin kynin, jos syksyn kiireet pääsevät yllättämään. Onhan tuota edellistäkin kalenteri-Kamua yli kuukauden päivät vielä jäljellä, jos innostun oikein toden teolla tuunailemaan.

Oletko mahdollisesti saanut selvyyden tulevan syksyn kalenterikokoonpanoosi? Oletko jo alkanut tuunailemaan seuraavaa kalenteriasi? Jatketaanhan aiheesta keskustelua ryhmän puolella. Aurinkoista kesäkuista viikkoa juuri sinulle!

Terveisin Aliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *