Karmivan söpöä keskiviikkoa! Tänään pääsette lukemaan siitä, miten mun kuukausiaukeamat oikein syntyvät.

Aivan ensimmäiseksi levitän kaikki mahdollisesti käyttöön tulevat koristeet eteeni. Etukäteen olen miettinyt hieman värimaailmaa ja sen mukaan on helpompi valita käyttöön tulevat tarrat ja teipit. Tällä kertaa olin valinnut käyttööni Stickii Clubin Halloween Countdown -kalenterista tulleet tarrat.

Mulla ei ole mitään tiettyä järjestystä minkä mukaan tarrat ja teipit aukeamalle päätyvät. Yleensä kuitenkin aloitan viikonpäivätarroista ja etenen sen jälkeen täysin fiiliksen mukaan. Saatan pätkiä yhden teipin sinne ja laittaa toisen tarran tuonne. Välillä unohdan mitä olin ollut tekemässä ja päädyn tekemään jotain muuta.

Kuukausiaukeamat eivät ole kalenterissani itselleni mikään pakollinen tarve, vaan enemmänkin ekstraa koristella. Haluan kuitenkin merkitä juuri kuukausiaukeamalle ylös syntymäpäivät ja muut tärkeät tapahtumat, josta näen ne tarvittaessa yhdellä kertaa.  

Koristellessani kalenteria – oli sitten kyseessä kuukausi- tai viikkoaukeama – olen opetellut pääsemään eroon ajatuksesta, että jokin koriste olisi liian iso. Onko sillä oikeasti mitään väliä, jos boksit hieman peittyvät tarran tai teipin alle. Mielestäni ei eteenkään silloin, jos tiedossa on, ettei kyseisellä ajankohdalla tapahdu mitään huomiota vaativaa.

Lopputuloksesta tuli mielestäni minun näköinen. Runsaasti tarroja ja teippejä, kuten nykyisin aukeamillani aina on. Väreissä näkyy lilaa ja mustaa, mutta myös inhoamaani oranssia. Ihme kyllä Halloween-teemaisissa koristeissa oranssi ei minua juurikaan häiritse.

Näkyykö Halloween sinun lokakuun koristeluissa?

-Janita V.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *