Kalenteri saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajaston kanssa

Tänään esittelyyn pääsee Ajaston kalentereiden kruununjalokivi eli Project365-rengaskalenteri. Kalenteri on varmasti monelle jo tuttu upeista hempeän sävyisistä kukkakuvioiduista keinonahkakansistaan, joiden kuosi vaihtuu vuosittain. Olen itse saanut hypistellä kalenteria vuosien varrella useat kerrat, mutta ensimmäistä kertaa se pääsee minulla käyttöön yhteistyön merkeissä. Olen tästä innoissani ja samalla hieman kauhuissani, kun ensivuoden kalenterisuunnitelmat menivätkin uusiksi tämän ihanuuden vuoksi.

Kalenteri sivut ovat kooltaan 148x210mm eli A5 ja rengasmekanismilla olevat kannet ovat hieman tätä suuremmat. Kalenterin mukana tulee 6 numeroitua muovista välilehteä, jotka olen itse tuunannut kuvan mukaisesti vinyyli- ja tekstitarroilla. Lisäksi kalenteriin kuuluu renkaisiin kiinni laitettava viivain, kaksi muovitaskua pienten lappusten säilyttämiseen sekä lyijytäytekynä omassa kynälenkissään.

Kalenteri alkaa tuttuun tapaan yhteystietosivulla ja sen jälkeen peräti kolmella vuosinäkymällä 2025-2027. Itse kalenteriosuus alkaa hyvin pelkistetyllä kuukausiaukeamalla ja sen jälkeen tulevat samaa mustavalkoista värimaailmaa jatkavat viikkoaukeamat. Selkeällä viikkoaukeamalla päivät ovat pystysuunnassa ja jokainen päivä on jaettu yhtä suureen sarakkeeseen. Itse pidän erityisesti viikonpäivien ja numeroiden fontista, joka on koristeellisempi mihin Ajaston kalentereissa on tavallisesti totuttu. Plussaa annan myös viikonpäivien ja kuukausien kolmikielisyydestä. Viikkoaukeaman layout muistuttaa todella paljon Happy Planner Classicin ulkoasua, mutta päiväsarakkaiden koko on pienempi. Odotan jännityksellä, kuinka käytössäni olevat tarrat tulevat tähän kokoon asettumaan.

Perinteisen kalenterisisällön lisäksi Projectista löytyy bullet journal -tyylisesti täytettäviä valmiita seurantasivuja, joista erityisen innoissani olen syntymäpäivä osiosta sekä katsottujen elokuvien ja luettujen kirjojen seurantasivusta.

Lisäksi kalenterin lopusta löytyy vielä runsaasti projektiseuranta- ja muistiinpanosivuja koko vuodelle.

Project365 on yhdistelmä eri kalentereiden hyväksi ja toimiviksi todettuja ominaisuuksia yksien kansien sisään kokonaisuudeksi rakennettuna. Tässä on kalenteri, josta tekijä saa sivuja lisäämällä tai poistamalla rakennettua juuri omiin tarpeisiinsa sopiva kokonaisuuden. Minun ja Project365 -kalenterin matkasta tulette varmasti kuulemaan lisää ensivuoden aikana. Pysykää mukana!

xoxo Janita V.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *