MAINOS: Kalenteri on saatu Ajastolta.

Helou helou helou! Ajaston uutuuskalenterin, Maker+:n esittelyn aika on tullut. Kyseessä on ennestään tutun Makerin hieman laajempi, nimensä mukaisesti plusversio. Makerin tapaan Maker+ on myöskin kierresidottu kalenteri ja siitä löytyy Ajaston perinteiseen tapaan yhteystietosivu, nimi- ja liputuspäivät, ja niin viikko- kuin kuukausinäkymätkin. Heti kannen avatessaan saa ilahtua myös etukannen sisäpuolelta löytyvästä taskusta!

Kuukausiaukeamilta löytyy yläreunasta valmiiksi pienet listakohdat kuukauden tärkeille asioille. Kuukauden aloitussivu myös määrittää koko kuukauden väriteeman – värin jolla kuukauden kaikki yksityiskohdat on painettu aina päivämääränumeroita ja listapohjia myöten! Tämä on mielestäni visuaalisesti superkiva valinta, kuin kansien väliin puristettu sateenkaari helposti selattavilla numeroiduilla tabeilla. Itse odotan tuunailumielessä henkilökohtaisesti eniten pinkkiä heinäkuuta!

Viikkoaukeamilta löytyvät vaakasuuntaiset päivät, sekä päivä- että viikkokohtainen fiilis-seuranta. Muistiinpanoille (tai extratarroille, hih!) löytyy myös valmiiksi oma kohtansa joka viikolta oikean sivun alareunasta. Lisäksi yläreunasta samalta sivulta löytyy myös kuuden kohdan ruksittava listapohja.

Kuukauden vaihtuessa toiseen löytyy kalenterista tilaa ynnätä yhteen kulunutta kuukautta ja sen aikana tapahtuneita asioita. Näiden ynnäyssivujen parina tulee luonnollisesti tavoitesivu alkavalle kuukaudelle! Tavoitesivulta löytyy söpö trackerpohja asioille, joita haluaa seurata, kohdat itse tavoitteille ja suunnitelmalle niiden saavuttamiseksi ja to do-listapohja runsaalla määrällä ruksittavia ruutuja. Ensimmäiset ajatukseni tästä sivusta olivat, että tämä olisi helppo valjastaa elämäntapojen tai työelämän erilaisten tavoitteiden seurantaan ja hallintaan. Ehkä tulen yhdistelemään näiltä elämän osa-alueilta itsekin tavoitteita näille sivuille, kun vuosi 2025 polkaistaan käyntiin.

Kun itse kalenterisivut loppuvat, löytyy kalenterin loppuosasta vuosinäkymä kahdella eri tavalla vuodelle 2026, vielä yksi to do -listapohja, sekä jo viikkosivuiltakin löytyvät nimipäivät listamuodossa. Myös liputuspäivien luettelo löytyy, kuin myös viivoitettuja muistiinpanosivuja. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä löytyy kalenterista viimeiseksi kolme arkillista tarroja – ja toinen tasku takakannen sisäpuolelta! Kukapa ei rakastaisi tarroja ja taskuja?!

Odotan innolla vuoden 2025 alkua ja sitä, että pääsen korkkaamaan tämän värikoodatun söpöläisen! Aika näyttää pidänkö koristelut kuukausien mukaisesti väriteemoitettuina, vai innostunko räiskimään värejä villisti oman mieleni mukaan. Niin tai näin, väriä tulee ensi vuodestani löytymään Maker+:n kanssa!

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *