Postauksessa näkyvä kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Hei ja hyvää syyskuun ensimmäistä maanantaita! Nyt se on täyttä totta, nimittäin syksy on vihdoin viimein täällä. Olen päästä varpaisiin, henkeen ja vereen syysihminen, syntymäpäivänikin on noin kuukauden kuluttua lokakuussa. Minulle syksyn alku merkitsee todella monella tavalla ja tasolla uuden ihmeellisen vuoden alkua. Olen opiskelujen ja työelämänkin myötä elänyt niin vahvasti kouluvuoden mukaisesti, joten uuden Ajastolta yhteistyönä saadun Color A6, persikka 24-25 lukuvuosikalenterin käyttöönotto on ollut ehdottomasti yksi elokuuni kohokohdista.

Minulla on ollut jo useamman vuoden ajan unelmana päästä osallistumaan aikuisten taiteen perusopetuksen kokonaisuuteen. Olen selaillut vuosittain kansalaisopistojen kurssitarjontoja ja pohtinut todella paljon mikä voisi olla se juuri minun juttuni. Sitten se tapahtui, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Jälleen kerran loppukesällä Riihimäen kansalaisopiston kursseja ihan vaan aakkosjärjestyksessä silmäillessäni löysin aikuisten taiteen perusopetuksen. Tällä kertaa näin käsitöihin suuntautuvan ryhmän alkavaksi nyt jo elokuun lopulla ja menin onnesta sekaisin. Tämähän on täysin minua, laajaa ja monipuolista materiaalien ja menetelmien hyödyntämistä käytännöllisiin asioihin ja käyttöesineisiin yhdistettynä. Olen todella innostunut ja inspiroitunut tulevan kolmen lukuvuoden opinnoista käsitöiden maailmaan.

Oletko sinä unelmoinut aloittavasi uusia opintoja? Oletko jo aloittanut/aloittamassa opiskeluja ja/tai kansalaisopiston kurssia? Jatketaanhan aiheesta keskustelua ryhmän puolella. Värikästä syyskuun ensimmäistä viikkoa juuri sinulle!

Terveisin Aliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *