* MAINOS – Teippitarha.fi *

Nyt on jo muutama postaus takana uusinta torstaihaaste -postausta. Haasteen aiheena on inspiroitua toisesta ylläpitäjästä ja mä sain arvonnasta inspiraation lähteeksi Laura S:n. Pakko myöntää, että tää oli mulle suht helppo haaste, sillä oon monesti inspiroitunut Lauran töistä ja tykkään muutenkin hänen tyylistään paljon.

Lähdin toteuttamaan tätä Laurasta inspiroitunutta kollaasia mun lukubujoon, jonka olen saanut yhteistyönä Teippitarhalta. Tässä on niin ihanan paksut sivut, just sopivat tälläiseen työhön.

Lauralla on niin paljon kaikkia ihania kalenteriaukeamia ja kollaasiaukeamia, mutta jostain täytyi lähteä aloittamaan. Mulla on ollut pitkään blokki tehdä oikeestaan mitään, joten kollaasi tuntui helpoimmalta tässä kohtaa ja löysin kivan idean selaamalla Lauran instagramia.

Aloitin aukeaman vesiväreillä tekemällä satunnaisia vetoja ja läiskiä väreillä, jotka muistuttavat Laurasta. Hän käyttää tosi paljon maanläheisiä värejä sekä muita värejä, mutta tämä puhutteli mua eniten. Kuivasin aukeaman föönillä, jotta pääsin jatkamaan nopeasti.

Tottakai oli pakko käyttää kirjan sivua, kun tehdään lukubujoon kollaasia. Mä olen jo vuosia käyttänyt yhden ja saman kirjan sivuja. Kohta ne alkaa loppumaan, A-P-U-A! Siinä on just ihanan ohuet ja neutraalin väriset sivut.

Näin myös jossain Lauran tekemässä aukeamassa tekstileimasimella tehtyä leimaa sinne tänne ja se sopi tähän hyvin. Päädyin valitsemaan erivärisen musteen, kuin mikään muu aukeamalla oleva.

Kaivelin askarteluvarastoistani muita asioita, jotka muistuttaa mua Laurasta tai on sellaisia, mitä näkisin hänen myös itse käyttävän. Washeista valikoitui neutraali beige, ruudullinen ja sitten aksenttia luomaan musta.

Lisäksi löysin yhdessä miitissä valmiiksi leimaamiani kuvia linnusta hattu päässä ja jostain syystä se tuo mulle mieleen Lauran. Tän lisäksi mun oli pakko lisätä vielä oranssin sävymaailmassa olevia kukkia.

Laura on aivan mahtava tyyppi. <3 Jaksaa aina kannustaa sekä inspiroida muita tekemään asioita. Kiitos, että jaksat tehdä niin paljon ryhmän hyväksi ja ylläpitämiseksi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *