Helou helou helou! Postauksen tervehdyssanoista voisi äkkiseltään päätellä, että Inkahan se täällä kirjoittelee, mutta torstain haastesarjassa inspiroidutaankin ylläpidon ihanasta Inkasta. Aivan ensimmäisenä minulle tulee mieleen Inkaa miettiessäni ne muutamat kerrat, jotka olen tähän mennessä saanut kylästellä heidän luonaan Keravalla. Kuinka luontevaa ja huoletonta on ollut vierailla heidän todella viihtyisässä kodissaan. Inka pitää myös aina huolen, etten lähde kotimatkalle tyhjin vatsoin ja yhteiselle kalenterien tuunailuillekin on aina hyvin aikaa.

Kun pohdin Inkan laajaa kalentereiden ja muistikirjojen tuunaustyyliä mieleeni tulee väreistä musta, vaaleanpunainen ja keltainen, selkeä kuvioiset washiteipit ja kattava tarravalikoima, värikkäitä doodlailuja unohtamatta. Olen muuten myös siitä onnekkaassa tilanteessa, että tällä hetkellä meillä molemmilla Inkan kanssa sattuu olemaan käytössä rengasplanneri, joten päätin tehdä renkaille syyskuun aloitussivun Inkasta inspiroituen.

Aloitin aukeaman toteutuksen teippaamalla neljällä eri washilla vaakaraidat sivuille. Vasemman puoleiselle sivulle vedin vain kahta mustavalkoista washia alareunaan, koska aion kirjoittaa vielä tuohon tyhjään tilaan yhteenvedon elokuun menemisistä ja tekemisistä. Oikean puoleisen sivun taas teippasin vaakaraidoilla kauttaaltaan, joka toi taustaan ja lähtötilanteeseen Inkamaista leikkisyyttä.

Teippailujen jälkeen olikin liimailun aika. Puikkoliimasin sivun yläreunaan kaksi syyskuun kuukausinäkymää, toisen pienemmän, jossa on näkyvissä myös viikkonumerot ja toisen isomman, jota voin käyttää oikeastaan mihin tahansa tarkoitukseen. Seuraavaksi liimasin tusseilla doodlailemani kärpässienet ja Inkan lapsukaisen viime vierailullani taiteilemat punaiset ”kädet” ja suloiset pallerot.

Lopuksi kirjoitin vielä numerot isompaan kuukausitaulukkoon, jota voin hyödyntää esimerkiksi sää- tai mielialaseurantaan. Laitoin myös muutamat kapeat päällekkäiset kaistaleet keltaista ja vaaleanpunaista teippiä, joka on mielestäni yksi tunnistettavaa elementti Inkan viikkoaukeamissa.

Toisesta ylläpitäjästä inspiroituminen tuntui todella kivalta haasteelta ja Inkan tuunaustyylistä inspiroituminen teki siitä entistä hauskempaa. Aiemmat ylläpidon postaukset pääsetkin lukemaan täältä. Oletko koskaan kokeillut inspiroitua toisen henkilön tuunaustavoista tai -tyyleistä? Tämän kokemuksen perusteella suosittelen todellakin kokeilemaan.

Terveisin Aliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *