Kivaa uutta kuuta! Ailahtelevainen sää on vaivannut viime viikkoina Suomea (menty helteistä viileämpiin päiviin ja kesämyrskyihin), mutta omalla kohdallani tässä vuodessa on noin niinkuin plannerisuunnalla erittäin vakaata: Ensimmäistä kertaa sitten kalenteriharrastuksen aloittamisen olen jatkanut saman kalenterin kanssa vuoden alusta saakka!

Jotta en nyt ihan poskettomia laskettelisi niin tässä on nyt kyse ”pääkalenteristani”, jota tuunailen ja joka istuu avoinna työpöydälläni. Mukanani kulkee lisäksi pieni taskukalenteri, joka on vaihtunut, tosin pysyin samassa merkissä ja mallissa, vaihdoin vain ohuempaan malliin!

Olen vaihtanut joskus muinoin jopa useamman kerran vuodessa kalenteria koosta toiseen ja seilannut vaakapäivistä pystyviikkoihin, mutta vuosien hutiostokset ja ehkä pieni itsetutkiskelu ovat tänä vuonna auttaneet löytämään uuden kalenterirauhan tason.

Käytössäni on AuraEstellen (x AnniePlansin) A6 catch-all-planner, jossa on paljon muistiinpanosivuja viikkoaukeamien välissä. Olen pitänyt sitä ajantasalla, jos en nyt aina ”koristelutikissään” niin vähintään tarramuistilappujen avulla! Viime viikolla aukesi niihin ensi vuoden ennakkotilaus, ja nyt mulle on tulossa jo KOLMATTA VUOTTA sama kalenteri! Ihan käsittämätöntä..

Aloitin vuoden alussa myös pitämään 5 vuoden päiväkirjaa. Välillä olen lipsunut ja jäänyt jonkun päivän jälkeen kirjoittamisesta, mutta voi hyvällä omalla tunnolla sanoa että olen saanut pidettyä siitä kiinni ja aina täydennettyä puuttuvat merkinnät, ollaan nyt 7 kokonaista kuukautta sisällä tässä. olen todella ylpeä itsestäni.

Tokihan elämään on mahtunut myös sitä uuden kalenterin tuoksua – olemmehan saaneet ryhmän ylläpidon kanssa yhteistyönä mm. Ajastolta lukuvuosikalenterit, olen tutustunut Annika Välimäen kalenteriin (tästä tulee esittelyä piakkoin) ja aloittanut ”todo-listavihkon”, jonne rustailen ja tuunailen tehtävälistoja, jotka tuntuvat helpottavan ADHD:tani.

En kuitenkaan väitä, että tuo laukkukalenterin muutos olisi varsinaista muutosta: Käytössäni on ollut tammikuusta lähtien Sterling Inkin pienen pieni Common Planner passport-koossa. Siinä on kuitenkin aivan liian paljon muistiinpanotilaa lopussa (lähes 150 sivua), paksuntaen pienen lompakkokalenterini aivan liian tuhdiksi TN-kansien väliin. Tajusin kesäkuussa että samasta vaakasivuisesta viikkokalenterista on tarjolla myös puoleen vuoteen jaetut vihkot ilman ylimääräisiä tyhjiä sivuja, joten tilasin sellaisen ja vaihdoin heinäkuun alussa. Vihkossa on sama layout, vaakapäivät, ja nyt on siis myös taskukalenterin kalenterirauha löytynyt!

Oletko sä missä tilanteessa tän vuoden kalentereiden kanssa, vai haikailetko jo syksyä ja tulevaa 2025 kalentereiden julkaisuriehan alkua? Tuu kertomaan kuulumiset ryhmässä!

– Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *