Kivaa loppukesän keskiviikkoa! Teen paljon muistoplannerointia ja pidän viiden vuoden päiväkirjaa, joten ajattelin esitellä tänään erään mun tavan pitää jonkinlaista ”life journalia.”

Löysin Suomalaisesta Kirjakaupasta tämän upean 18 kuukauden vaakanäkymällä olevan Paperblanksin kalenterin ja halusin sen! Tahdoin jonkun pienen muistoplannerin, jota hieman koristella.

Olen pikkuhiljaa tätä täyttänyt ja nyt tehdään yhdessä vaihe vaiheelta yksi heinäkuun aukeama. Tarkoitus tällä kirjasella on oikeastaan vain nauttia koristelusta, tuunailusta, sekä kokeilla ja käyttää pois tuunauskamavarastoja.

Vaikka en olekaan täysin ajan tasalla viikkojen tekemisessä, onneksi apuna on tuo viiden vuoden päiväkirja sekä Kalenterimanian Facebook-ryhmän päivittäinen ”offi” – kuulumisten vaihtamislanka! Molemmista löytyy tarpeeksi tietoa, jonka perusteella voi helposti myös jälkikäteen täytellä tätä.

Aloitin valitsemalla koristeet, joita käyttäisin ja sommittelemalla hieman materiaaleja aukeamalle.

Jotta aukeamaa tussatessa ei tulisi paha mieli ”jos menee pieleen,” päätin tehdä kirjoitukset ensin lyijykynällä ja sijoitella suuntaa antavia merkintöjä, jotta sivun asettelu onnistuu paremmin.

Kun olin tyytyväinen suunnitelmaani, lisäilin ensimmäisen kierroksen washiteippiä ja katsoin, että kaikki haluamani mahtuisi sivulle.

Alkoi näyttää jo varsin hyvältä! Loput washit, sekä tarrat vielä paikalleen ja ollaan jo voiton puolella.

Runsaan näköinen aukeama. Ei ihan niin upea kuin mitä alunperin visioin, mutta tämä on vasta neljäs aukeama tähän kirjaan, joten tekeminen hakee vielä uomiaan. Nyt täytyy vain kirjoittaa lyijykynällä tehdyt luonnostelut puhtaaksi. Tämä oli ehdottomasti työläin vaihe, käytin mustekynää ja sen kuivumista piti aina odottaa, etten sotke edellisen rivin kirjoituksia.

Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Tätä kirjaa on kiva tuunata, se on suhteellisen nopeaa, olen onnistunut ottamaan käyttöön tarroja ja teippejä joilla en yleensä niin paljon askartele, ja tuntuu kivalta selata tällaista muistojen kokoelmaa, kauniisti koristellut sivut tuottavat kyllä mielihyvää.

Jos et ole vielä kokeillut tällaista ihan vaan ”huvin vuoksi” journalointia niin täältä vahva suositus!
Tsemppiä alkusyksyyn, nähdään ryhmässä!

– Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *