No niin se olisi meikäläisen vuoro kertoa mistä juuri mun kalenterin tunnistaa. Muiden ylläpitäjien haasteen postaukset löydät täältä. Etukäteen ajattelin, ettei tästä postaussarjasta tule mulle helppo. Ensi alkuun ajatellen mulla ei ainakaan omasta mielestäni ole niin tunnistettavaa tyyliä, kun ehkä monella muulla. Lopulta niitä piirteitä alkoi kuitenkin löytyä, kun hieman pidemmälle asiaa pohti.

Aloitetaan ensin värimaailmasta. Sisältä mun kalenterit eivät ehkä pursua värikylläisyyttä. Pidän yleisesti ottaen aika simppelistä linjasta. Olen joskus aiemminkin kuvaillut tyyliäni enemmän funktionaaliseksi, eli menen kalenterin kanssa käytännöllisyys edellä. Nytkin kalenterissa on ensisijaisesti työvuorot ylhäällä muistettavien asioiden kanssa. Värit kansissa on kuitenkin asia, josta pidän, ja koska fiilis vaihtelee, niin se näkyy myös kansissa. Tällä hetkellä ehdoton lemppari on työkalenterinakin toimiva rengasplanneri jossa on ihastuttavat keltaiset kannet. Ulkopuolella ei useinkaan paljoa tinkelitankeleita roiku ei siksi, ettenkö niistä pitäisi, vaan siksi että mun ylitse pursuavassa laukussa tinkelit irtoilee, joten olen jättänyt ne minimiin.

Sitten se sisältö; jos kalenterissani jotain on niin irtopapereita, on muistilappuja, ajanvarauslippusia, kuitteja ja muuta mitä sinne väliin on tarkoituksella ja puolihuomiossa päätynyt. Jos tutuilta kysytään, mulla on kalenterin taskuissa ihan kaikkea, kuten nyt vaikka teepussi. Kukapa sitä ei joskus sellaistakin tarvitsisi. Mukana kulkee myös tarroja. Ajattelen aina, että olisipa kiva jos ehtisin ja muistaisin niitä käyttää – mukana ovat mutta mitä sivuille päätyy riippuu viikosta..

Mä rakastan kukkia, niitä on siis aina muodossa tai toisessa kalenterissani. Yleensä koristeeksi päätyy kukkatarroja tai washia, muutenkin pidän luontoaiheesta paljon. Sitten ne listat, tavallaan koko viikko koostuu listatuista asioista, jotka vaan sattuvat olemaan heitetty pitkin viikkoa. Toisessa viikkoleiskassa samat asiat voisivat olla myös ranskalaisin viivoin tehdyssä listassa. Ja jottei mitään tärkeää menisi ohi löytyy tietenkin erilaisia ympyröintejä, alleviivauksia, korostustussia ja huutomerkkejä. Näiden vieressä tyypillisesti myös jotain hieroglyfejä, jotka joko muistuttavat luettavaa tekstiä tai sitten ei.

Millaisista jutuista sun tyylisi koostuu kalenterissa?

-Janita R.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *