Heippa kaikille! Uusi torstaihaaste on taas täällä ja minä aloitan sen nyt ja tässä. Haasteen idea on tällä kertaa inspiroitua toisesta ylläpitäjästä, joka on kullekin arvottu ja tiedoksiannettu etukäteen.

Minä sain arpajaisista Laura H:n. ”Tubelaura” on minulle myös oikeassa elämässä rakas ystävä, joten olin mielissäni kun pääsin tekemään haastetta juuri hänestä inspiroituen. Vaan kappas keppanaa, niin se arki kahmaisi minut nieluunsa ja kesäloma oli muutamassa tunnissa muisto vain. Siispä jälleen kerran tuntuu että alisuoritan mutta toisaalta haluan myös osoittaa että yksinkertainenkin voi olla kaunista!

Laura-aukeama saa kunnian olla uuden Mark’s-kalenterini esimmäinen tuunattu aukeama, sillä kalenteri alkaa juuri 26.8. Olin ehtinyt merkata vain sen viikon työvuorot ja perjantain menon, joten siitä oli hyvä lähteä rakentamaan.

Kun mietin Lauraa, mietin ensimmäisenä hunajakennokuviota, kauniita kynsiä ja kirkkaita värejä. Niitä ja muitakin Lauran rakkaita juttuja lähdin sitten kuvastamaan tähän aukeamalle tarrojen avulla.

Laura on uskomattoman kaunis sielu ja persoona, jonka tiedän kamppailleen esimerkiksi kiusaamisen ja yksinäisyyden tunteiden kanssa. Tiedän, että hän esimerkiksi reissannut yksinään, vaikka se on aluksi tuntunut pahalta. Siksi liimasin tälle aukeamalle tekstin Make your own magic. Koska sen Laura on totisesti tehnyt.

Aukeamasta tuli tarroilla mielestäni aika kiva ja sain sen kuvastamaan Lauraa mielestäni hyvin. Vielä tässä vaiheessa tiesin jotain puuttuvan…

Nimittäin kukkia ei voi koskaan olla liikaa. Kiitos Laura kun olet <3 Olet minulle hurjan rakas!

Rakkaudella, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *