Postauksessa näkyvä kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Hei ja hyvää heinäkuuta! Useamman torstaipostauksen verran olettekin jo päässeet lukemaan ylläpidon kalentereiden tunnusmerkeistä eli siitä mitkä ovat niitä piirteitä, joista juuri sinun kalenterisi tunnistaa. Tänä torstaina onkin sitten minun vuoroni pohdiskella sitä mistä Aliisan kalenterin oikein tunnistaakaan. Tähän päivään mennessä minulle ei ole vielä vakiintunut sitä yhtä ja oikeaa kalenterimallia/-merkkiä, kun Ajaston yhteistyökalentereiden kautta olen päässyt kokeilemaan eri kokoisia ja näköisiä kalentereita. Tosin pikkuhiljaa olen kallistumassa yhä enemmän rengasplannerien maailmaan.

Minulle on muodostunut uuden kalenterin valmisteluun liittyvä tapa, joka on mielestäni hyvinkin tunnistettava asia kalenterissani. Uuden kalenterin ”otan käyttöön” hyvissä ajoin ennen kalenterin todellista alkamispäivää. Istun useamman päivän/illan sohvan nurkassa tai keittiön pöydän ääressä ja washiteippailen kuukausi- ja viikkoaukeamia mielestäni kyseiseen kuukauteen/vuodenaikaan sopivilla washeilla.

Jo bullet journalia tehdessäni tykkäsin tehdä jokaiselle kuukaudelle selkeän aloitusaukeaman/-sivun eri menetelmiä ja materiaaleja hyödyntämällä. Tosin näiden kuukausisivujen toteuttamisajankohta on vaihdellut paljon, välillä hyvissä ajoin ja joskus jo seuraavan kuukauden puolella. Olen myös parin vuoden ajan jokaisen kuukauden päätyttyä kirjoittanut yhden sivun pituisen ”yhteenvedon” kuukaudesta, johon olen koonut tajunnanvirtana ajatuksiani kohokohdista ja fiiliksistä mitä olen kyseisen kuukauden aikana kokenut.

Bujoillessani vaakapäivät olivat minulle hyvin luonnollinen tapa hahmottaa sekä päiviä että viikkoja, tämä onkin jatkunut myös valmiskalentereissa, mieluummin siis päivät vaakaan kuin pystyyn. Tällä hetkellä ehdottomasti käytössä olevia lempikyniäni ovat Pentelin Brush Sign Penit, joiden lisäksi tykkään käyttää koristeluun myös Ecolinen Brush Penejä. Kalenteri on minulle yhtä kuin päiväkirja, johon kirjoitan pääasiassa edellisen päivän menemisiäni ja tekemisiäni, joten mieluisan omaan käteen sopivan kynän käyttäminen on todella tärkeää. Mistä sinun kalenterisi tunnistaa?

Terveisin Aliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *