Postauksessa näkyvä kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Mietin pitkään mistä tänä maanantaina teille höpöttelisin. On ihana että on kesä ja elämän rytmi on sen myötä hitusen hidastunut, vaikken itse vielä lomalla olekaan. Olen kuluneina viikkoina huomannut kuinka kuormittava kevät onkaan ollut. Tuntuu että vähän kaikessa on pitänyt olla sen pienen himpun tehokkaampi sekä nopeampi ja kun sen tekee töissä, kotihommissa ja harrastuksissa, siitä kertyy nopeasti liikaakin venymistä.

Tätä kirjoittaessani on takana viimeinen terapiaistunto ennen reilun viiden viikon taukoa. Aloin pohtia mikä auttaisi minua muistamaan asioita paremmin – olin nimittäin unohtanut useamman sovitun jutun ja sekoittanut hiljan jo työvuorojanikin ihan vain siksi, etten enää tiennyt mitä päivää elettiin. Kysehän ei ole siitä, etteikö asiat olisi ylhäällä jossain. Myönnän auliisti etten aina huomaa ajoissa milloin on syytä hidastaa, ja niin kävi tälläkin kertaa. Parempi nyt kuin vasta ensi viikolla, ainakin luulisin. Nyt lähdin siis tekemään jotain muuta kuin lisää stressiä aiheuttavia listoja asioista joita en ole saanut tehtyä. Niitä ihania tehty- tai done-listoja! 

Yksi stressiä aiheuttava asia elämässä, vaikkakin niin rakas, on tuo koiranpentu. Tai lähinnä se, että haluaisin että se olisi oppinut asiat jo mielellään viime viikolla ja tottelisi kaikkea mahdollista heti. Käytännössähän se ei tietenkään mene niin, ja takapakkia otetaan vähintään sata kertaa viikossa. Lähdin siis etsimään asioita joihin sen rastin ruutuun voi laittaa, eli mitä olemme jo tehneet (jos ei ihan vielä oppineet). Muistin että hankimme puolison kanssa koulutusvideopaketin. Sivustolla jossa koulutusmoduulit ovat, on kyllä mahdollisuus ruksia jo suoritettu osa. Minä tietysti halusin tämänkin projektin osaksi Ajaston yhteistyössä saatua Project 365 2024 kalenteria. Tähän sai kivasti hyödynnettyä myös niitä viivoitettuja muistiinpanosivuja, koska lähdin aika suoraviivaisella ja  kevyellä toteutuksella liikkeelle. Tämähän on tarkoitus olla stressiä purkava, eikä sitä aiheuttava tuotos. Lopuksi laittelin toki vähän väriä sivulle washin ja tarrojen muodossa piristämään kokonaisuutta. 

Mitä helposti lähestyttävää sä olet viimeksi tehnyt kalenteriisi? – Janita R.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *