Helou helou helou! Heinäkuu vetelee jo viimeisiään, mutta itselläni on ilokseni vielä kesälomaa jäljellä! Alkukesä sujui pitkälti töiden merkeissä, mutta mahtui elämään onneksi muutakin. Ystäviä, kahvitteluja, lapsen serkkujen synttäreitä, pihalla kasvien kasvun ihmettelyä ja kotiloiden kiroamista, Tampereen reissun, vesileikkejä, mökin rauhaa… Näin muutamia mainitakseni!

Kalenteri on pysynyt ihan kivasti ajan tasalla, vaikkei sen koristeluun olekaan käytetty intohimoisesti tolkuttomasti aikaa. Sen sijaan aikaa on kyllä uponnut artteiluun! Aiemmin *tässä postauksessa* kerroin piirrustusmaniasta jolla täytin nopeasti yhden pienen muistikirjan. Samanlaisen muistikirjan ostin myöhemmin myös toiselta risteilyltä itselleni tuliaiseksi, ja sitäkin on tullut täytettyä ahkerasti. Vakioiltarutiinini on nyt usein ollut istua joko vesivärien tai kynien kanssa sohvan nurkkaan, ja uppoutua sotkottelemaan samalla äänikirjaa kuunnellen.

Mökillä ollessamme oli kalenteri toki myös mukana, ja yhtenä iltana nautin hiljaisuudesta järvelle katsellen ja viikkoaukeamaa koristellen. Mukana oli vain muutama tarra-arkki kalenterin etutaskussa, ja pari hassua kynää – mutta aika kiva viikko syntyi silti!

Tälläisiä kesäkuulumisia kuuluu tänne, toivottavasti sinne ruutujen toisellekin puolelle kuuluu hyvää.

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *