* MAINOS – AJASTO *

Kohta ollaan jo siinä kohdassa vuotta, kun uusi lukukausi kouluissa alkaa ja Ajastolta on tullut uudet lukuvuosikalenterit. Minä sain heiltä Doodle 24-25 kalenterin. Avasin paketin faceryhmän puolella livessä.

Doodlessa on ihanan yksinkertaiset kartonkikannet, jotka on pääasiallisesti värjäämätöntä kartonkia. Niihin on kuitenkin etukanteen painettu kaksi valkoista ympyrää, joiden päällekkäin menevä osuus on tumman sininen. Kalenteri on kooltaan A5 eli 14,8 cm x 21 cm ja sen sivut on sidotut. Siinä on takana runsaasti muistiinpanotilaa. Ja kalenteri on FSC®-sertifioitu tuote, se on metsäsertifikaatti, joka takaa, että metsätuotteet on tuotettu kestävästi ja vastuullisesti.

Jokaisen kuukauden alusta löytyy kuukausiaukeama, johon voi suunnitella tulevaa kuukautta tai sitten vaikka vain koristella nätisti. Monet kalenterimanian faceryhmässä ovat tehneet kuukausiremixiä eli laittaneet tarran jokaisen päivän kohdalle. Kalenteri alkaa jo viikolta 30 ja päättyy seuraavan vuoden viikkoon 31. Kalenterista löytyy perinteisesti myös vuosisuunnitelmat heinäkuusta 2024 kesäkuuhun 2026. Kuten myös liputuspäivät Suomessa ja nimipäivät.

Viikkoaukeamat ovat ihanan selkeitä, päivät ovat vertikaalisesti ja ne on jaettu kolmeen osaan: Aamu, iltapäivä ja ilta. Tämä tuottaa itselleni taas paljon uuden opettelua, sillä kuulun itse edelleen team vaakapäiviin, mutta kalenteri vaikuttaa silti todella kivalle. Yhden aukeaman ehdin jo etukäteen tuunailla livessä faceryhmän puolella.

~ Laura H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *