Kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Jälleen Ajasto on muistanut Kalenterimanian ylläpitoa 2024-2025 lukuvuosikalentereilla ja tällä kertaa minulle valikoituikin Color A6, persikka. Kyseistä kalenteria on tälle lukuvuodelle saatavilla kahta eri väriä ja toinen niistä on tänään esiteltävä persikka. Tämä sidottu kalenteri on kooltaan 105x148mm. Leatherette-kannen tuntuma kutsuu tutustumaan sisältöön, joka on FSC®-sertifioitu tuote.

Color A6 alkaa kalenterin omistajan yhteystiedoilla ja 2024 vuosinäkymällä, jonka jälkeen lukuvuosi on jaettu kolmelle aukeamalle heinäkuusta 2024 kesäkuuhun 2025. Kalenterin ensimmäinen viikkoaukeama alkaa 22.7. ja kokonaisuudessaan kalenterista löytyvät viikot 30/2024-32/2025. Kuukauden vaihtuessa kalenterissa on kuukausinäkymä viikkoaukeamien välissä. Kuukausiaukeamasta löytyvät myös liputus- ja pyhäpäivät. Kalenterin kuukausiaukeamien näkymän ruudut ovat omaan makuuni hellyttävän pienet, koska olen tottunut A5-kokoisiin kalentereihin. Aukeaman tila on kuitenkin käytetty mielestäni hyvin hyödyksi ja mahdun varmasti merkitsemään ruutuihin kaikki tarvittavat asiat.

Viikkoaukeamilta löytyvät pystypäivät, viikonloppu allekkain pienemmälle tilalle jaettuna. Arkipäivistä löytyvät kellonajat 6-23 ja kaikki päiväsarakkeet ovat viivoitettuja. Kuukauden nimi ja viikkonumerointi juoksevat aukeamien yläreunassa. Viikkoaukeamien loputtua kalenterin takaosasta löytyvät vielä vuoden 2025 ja 2026 vuosi- ja kuukausinäkymät samalla tavalla kuin alussakin.

Ajastolle tuttuun tapaan kalenterin lopussa on aukeama liputuspäivistä Suomessa ja suomalaiset nimipäivät aakkosjärjestyksessä. Viimeisenä on viisi viivoitettua sivua muistiinpanotilaa ja kolme täysin valkoista sivua. Lukunauha auttaa löytämään nopeasti kuluvan viikon. Takakannessa myös kätevä tasku ja kynälenkki. Kannen kuminauhasulusta löytyy vielä hyvin mieluisa ominaisuus, kun kuminauhaa varten on kannen ylä- ja alareunoissa pienet lovet, joihin se sujahtaa napakasti.

Voit käydä kurkkaamassa kalenterin avausliven vielä täältä. Uskon, että pitäydyn tämän kalenterin kohdalla melko yksinkertaisena tuunailujen suhteen, mutta eihän siitä koskaan tiedä. Colorin kanssa odottelen nyt elokuuta kunnolla alkavaksi, koska ”hän” on täydellisen kokoinen mukana kulkevaksi kalenteriksi.

Terveisin Aliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *