Mainos: Kalenteri 2024 saatu Ainoa, Superior glitter solid vesivärit ostettu Suomen Taidetarvike ja kuitukärkikynä Sakura Micron 02 ostettu Suomalainen Kirjakauppa.

Inspiraatiota etsiessä tallennan kuvia myöhempää kokeilua silmälläpitäen. Tänään esittelen yhden niistä, jonka alkuperäisessä kuvassa oli sormella paineltu maalipisteitä ja päälle piirretty kukkaketo. Maaleina voi käyttää mitä tahansa ja taustaa voi maalata ennakkoon halutessaan. Itse käytin glittervesivärejä, joissa on vahva pigmentti.

Suihkautin värinappeihin vähän vettä ja aloin pyöritellä sormella vesivärejä ja painelin vapaalla kädellä menemään kalenterin aukeamalle. Käytin kolmea väriä eri sävyissä ajatuksena kukkaköynnös, ensin vihreää, sitten punaista ja lilaa lehtien joukkoon kukiksi. Annoin maalin kuivua ja myöhemmin piirtelin kuitukärkisellä kynällä sormenjälkien päälle muodostaen erilaisia lehtiä ja kukkien terälehtiä.

Mainitakseni, että kalenteri kesti hyvin hyvinkin märät sormenjäljet sivuillaan. Jokainen kokeilemaan sormimaalauksen helppoutta omiin kalentereihin tai muihin askarteluihin.
-Tia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *