Mainos: Kalenteri 2024 saatu Ainoalta. Legami-kynät Suomalainen kirjakauppa.

Tänään on minun vuoroni kertoa mistä tunnistaa minun kalenterini! Uusi torstaihaaste kurkistaa kalenterimafian eli Kalenterimanian ylläpidon kalentereihin.

Kalenterini on viime vuosina vaihdellut ahkerasti eri yhteistöiden parissa, eikä siksi ole yhtä ja saamaa luottokalenteria, niin kuin osalla on. Pitkään on kuitenkin pysynyt kalenterista toiseen pystypäivät. Luottokalenterin sijaan koristelutapa on pysynyt aina melkein samana. Tyyli on voinut vaihdella, mutta aina ensin laitetaan washiteippi ja sitten tarrat. Tyylillisesti taas voi nähdä sateenkaarista mustavalkoiseen.

Kalenteriani selatessa täytyy todeta, että boxitarrat (tai leimat) ovat edelleen vakiovaruste. Boxeihin kirjaan pysyvät menot, kuten harrastukset ja lääkärikäynnit. Muuten teksti voi olla ns. ”vapaana” päivän kohdalla. Kynä joka kulkee mukana menossa ja jolla teen merkintöjä on nykyään aina pois pyyhittävä Legamin kynä, mutta lemppareihin kuuluu ehdottomasti kapea musta kuitukärkinen tai kuulakärkinen kynä. Kunhan se on musta!

Uusimpana tunnisteena kalenterissani on nykyään pieni jalkapalloleima, jonka sain ihanalta ryhmäläiseltä. Perheessämme asuu kaksi futaajaa, joten leimalle on ollut käyttöä, kun merkkaan treenit ja turnaukset. Jos totta puhutaan, teki mieli aloittaa postaus… ”kalenterini tunnistaa siitä, ettei sitä ole ketään ehtinyt tuunailla”… Ruuhkavuodet, apua! Kyllä tämä tästä ja onneksi kalenteri pysyy ja elää perhe-elämän kiireenkin keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *