Tuote saatu yhteistyössä Tuuma-kustannukselta.

Helou helou helou! Viimeeksi odotettiin kevättä alkavaksi, ja nyt onkin sitten ollut jo tovin päällä aivan täysi kesä. Ainakin täällä etelässä. Itsestäni tuntuu että kevät jäi ikäänkuin kokonaan välistä, lämmön ja luonnon vehreyden räjähtäessä loistoonsa yhtäkkiä. Allergiaoireiden hoitamisessa ja kasvimaan laittelussa vierähtikin toukokuu ohi kuin huomaamatta, ja Kasvun vuosi -opuksen kevätosioista esimerkiksi taimikasvatukseen liittyviä tehtäviä täydentelin lähinnä jälkikäteen.

Nyt olenkin saanut sukeltaa kesä-osioon, jossa teemoina ovat tarpeet, haasteet sekä ilo ja nautinto. Olen tuijotellut lumoutuneena kauniita kuvituksia, kirjoittanut listaa jutuista joita toivon tekeväni kesällä ja nimennyt kesän voimakukan. Viimeksi mainituksi valitsin pionin, ja odotan innolla millaiset kukinnot oman pihan yksilöistä kuoriutuu tänä vuonna. Ainakin muutama nuppu jo on ilmestynyt!

Tehtävistä on olen toistaiseksi kesän osalta keskittynyt keveämpiin, ja jättänyt syvällisemmät pohdinnat odottamaan parempaa hetkeä. Tehtävissä ei kylläkään ole mitään vikaa, oma mielentila on vain ollut sen verran virittynyt ettei syvempiin vesiin ajatuksien ohjailu ole tuntunut luontevalta juuri nyt. Mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä, ja sitä myöten aikaa syventyä näihinkin pohdintatehtävä-sivuihin!

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *